Míša a její malí pacienti. - Cholewińska-Szkolik, Aniela (CPress, 2018)
Doktorka Míša v nových příbězích opět pomáhá svým malým pacientům, tentokrát se seznámíme se zraněnou sovičkou, kulhavým hříbátkem a nemocným pejskem. Pomůže Míša zvířátkům? Který výjimečný host ji navštíví? To všechno se dozvíš z těchto milých vyprávění