Kočičí válečníci - Hunter, Erin (Albatros Media, 2017)
Čtvrtá kniha série Kočičí válečníci. Ohnivousův největší nepřítel Dráp byl vyhnán z Bouřkového klanu, ale Ohnivous se nemůže zbavit pocitu, že se ukryl nedaleko a v nestřeženém okamžiku zaútočí. V lese panuje dusná atmosféra a kočky cítí, že bouře již přichází...