Tady jsme doma : planeta Země pro úplné začátečníky - Jeffers, Oliver, 1977- (Pikola, 2018)
Kniha o toleranci, zodopvědnosti a pokoře, kterou autor napsal pro svého malého syna, originálně otevírá před dětskýma očima velká témata o tom, kam ve vesmíru patříme a jak se máme ke své planetě i k sobě navzájem chovat.