Moje pacifická hřebenovka : ze dna až na vrcholky hor - Benešová, Monika (Motto, 2019)
Více než 4300 km sama americkou divočinou. Příběh holky z Vysočiny, která zdolala jednu z nejtěžších pěších tras na světě.