Aromaterapie podle ročních období - Zrubecká, Adéla (Cpress, 2018)
Ponořte se do tajemství aromaterapie a využijte účinků éterických olejů po celý rokZ tisíce okvětních lístků získáme jednu kapku vzácného oleje. Éterické oleje zachycují něco jedinečného, co zasahuje naše smysly na mnoha úrovních. Harmonizují emoce, posilují intuici a zlepšují zdraví. Éterické oleje ovlivňují tělo i psychiku, a jsou proto velmi účinnými pomocníky v péči o celkové zdraví. Vydejte se na svou voňavou cestu, naučte se, kdy oleje využívat, jak je míchat i podle čeho vybírat.