Léčba informací - Vilánková, Marie, 1974- (Argo, 2018)
Myslíte, že jen léky s účinnou látkou mohou léčit? Je potlačování příznaků nemocí pomocí chemických léků opravdu léčení? Co, když je to jinak? Řadu věcí, které oficiální věda nálepkuje jako nevědecké, jsou ve skutečnosti přirozené schopnosti živých organismů. Telepatie, léčení informačními preparáty, homeopatiky, pomocí energií, modlitby, schopnosti pomocí vědomí ovlivňovat události, správně si přát, aby se přání splnila, to vše je přirozené, funguje a nechá se jednoduše vysvětlit pomocí přírodních zákonů. Tato kniha jednoduchým způsobem vysvětluje, jak informace působí na lidský organismus, jak ho dokáže ovlivnit a vyléčit. Jsou v ní dvacetileté zkušenosti a poznání toho, co je pravou příčinou nemocí a jaké informace mohou naučit naše buňky správně pracovat, komunikovat, zbavovat se škodlivých toxinů, patogenních mikroorganismů, svých vlastních poškozených, nefunkčních a rakovinových buněk a negativních, poškozujících emočních programů, opravovat poškozené emoční a stresové vzorce a vést k uzdravení těla a duše. Pokud to vaše tělo naučíte, to pak dokáže odolávat negativním vlivům, bude se lépe regenerovat, dostane se do potřebné rovnováhy a vy budete zdraví a šťastní. Zároveň pochopíte princip homeopatie, léčitelství, proutkařství a dalších dosud nevysvětlených jevů.