Kvašené potraviny pro vitalitu a zdraví : zlepšete své zažívání a nastartujte imunitu s vynikajícími recepty - Gulin, Dunja (Ikar, 2016)
Konzumace kvašených potravin může být skvělý způsob, jak přirozeným způsobem podpoříte svůj trávicí a imunitní systém. Kuchařka a odbornice na zdravou výživu Dunja Gulinová v této knize představuje přes 60 lahodných způsobů, jak zařadit fermentované pokrmy do každodenního jídelníčku.