Bezlepková kuchyně : lahodné pokrmy pro spokojený pocit a zdraví - Janů, Renáta; Hunter, Fiona (Svojtka & Co., 2017)
Díky této nové kuchařce můžete vařit bezlepkově z dostupných surovin, jídla jsou nenáročná na přípravu a výsledek chutná báječně!