Bylum Nebylum - Fischerová, Daniela, 1948- (Pikola, 2017)
V městečku Ostrovín se dějí divné věci. Nejprve zmizí místní zámek a pak je unesena malá Pavlínka Karafiátová. Své v tom hraje starobylá magie, ale také prachobyčejná závist a chamtivost jistého Chrudoše Kudrholce...