Vášeň a strach - Roberts, Nora, 1950- (HarperCollins Polska sp. z o.o., 2016)
Společné vydání dvou románů. Hrdinkou prvního příběhu je Ariel, která se musí zhostit role ve filmu a současně přesvědčit autora scénáře Bootha DeWitta, že je nejen dobrá herečka, ale i vhodná životní partnerka. Ve druhém příběhu se slavná hudební skladatelka Maggie po smrti manžela nastěhuje do starého domu u Morganvillu, kde musí rozplést tajemství bývalých majitelů domu.