Zapomenutý klíč ke štěstí - Jenkins, Sophie (Fortuna Libri, 2019)
Když se z dvou na první pohled nesourodých žen stanou jednoho dne spolubydlídí, jejich životy se zcela nečekaným způsobem změní. Dokážou jedna druhé pomoci, ačkoliv ani jedna z nich netuší, že pomoc nutně potřebuje?