Velká kniha čůrání - Plachý, Jakub, 1989- (Raketa : Labyrint, 2013)
Kreslená encyklopedie čůrání pro malé i velké. Unikátní, hravá a naučná knížka kapesního formátu představuje čůrání ze všech stran. Od vysvětlení základních principů močení přes jeho historii až k současným stylům a technikám.