Kabelky a tašky. Háčkované & pletené - Dovcová, Jaroslava (butik nápadů, 2014)
Dnešní doba znovu objevuje půvab pletení a háčkování - klasické techniky ručních prací se stávají na celém světě stále populárnějšími. Ať už s háčkováním nebo pletením teprve začínáte, anebo jen hledáte nové nápady, tuto knihu jistě uvítáte. Mezi návody k vytvoření kabelek a tašek naleznete pletené a háčkované modely vhodné k mnoha různým příležitostem - od robustnějších tašek přes prostorné kabely, společenské kabelky, síťovku až po maličkou portmonku. U každého z projektů je přehledně uvedena velikost použitého háčku nebo jehlic, jakou přízi máte zvolit, i výčet ostatního potřebného materiálu a pomůcek.