Kapverdy (Lingea průvodce, 2019)
Těchto devět ostrovů situovaných západně od Senegalu se vyznačuje nebývalou rozmanitostí. Kniha vás doprovodí za památkami, doporučí nejhezčí pláže, nejzajímavější trasy i kulinářské speciality. Zažijte exotiku u vod rozbouřeného Atlantiku!