Dáma s kaméliemi - Dumas, Alexandre, 1824-1895 (Městská knihovna v Praze, 2022)
Slavný romantický příběh o tragické lásce mladíka z dobré rodiny k mladičké venkovské dívce, která se v Paříži proslavila jako kurtizána.