Inspektor Hopkins zasahuje - Smolík, Jan, 1967- (Pikola (Euromedia), 2018)
Detektivní komiks. Dějiny mohly proběhnout úplně jinak - Karel IV. mohl být otráven, Marco Polo mohl na své cestě do Číny zmizet, a Jan Žižka mohl být poražen hned ve své první bitvě. Naštěstí je tu Tajná společnost hlídačů historie a její agent inspektor Hopkins, který s pomocí svého parního chronoportu pokaždé přijde včas a uvede věci na pravou míru. Vyzkoušejte si svůj postřeh a důvtip při řešení více než čtyř desítek detektivních příběhů z nejrůznějších historických období. Určitě se pobavíte a dozvíte se věci, o kterých jste možná neměli ani tušení.