Prázdniny pošťáka Myšáka - Dubuc, Marianne, 1980- (Host, 2019)
Další celoobrázková kniha určená k prohlížení množství detailů doprovázená krátkým textem o myšákovi, který nezapomene na své řemeslo ani o dovolené.