Slibuji ti svobodu - Gounelle, Laurent, 1966- (Rybka Publishers, 2019)
Další ze série filosoficko-psychologických románů francouzského autora se zabývá otázkami, v čem spočívá pravá svoboda a nakolik jsme ve své touze po štěstí limitováni naší vrozenou osobností.