Byla to tichá dívka - Campbell, Michele, 1962- (Mystery Press, 2019)
Psychologický thriller americké autorky o sestrách, jejichž nerozlučnost naruší nástup na prestižní internátní školu, kde jsou někteří pro utajení svých tajemství ochotni zajít opravdu daleko.