Knihkupectví na Bylinkovém náměstí - Kermel, Éric de, 1963- (Grada Publishing, 2019)
Vstupte do Knihkupectví na Bylinkovém náměstí, iniciační cesta do země knih... Natálie a Nathan vychovali dvě děti a ocitají se ve věku, kdy je důležité společně začít novou životní etapu, a tak se rozhodnou pro odbážný krok - opustí Paříž a zamíří do půvabného středověkého městečka Uzes na jihu Francie. Tam si Natálie, původně profesorka francouzštiny, koupí malé knihkupectví, Tím se jí splní dávný sen "žít mezi knihami".