Neviditelná Mumo : cestopis o tom, jak Mumo putovala do pohádkového kraje a zase zpátky - Opekar, Lukáš (Lukáš Opekar, nakladatelství Mazzel, 2017)
Neviditelná Mumo je cestopis z fantastické krajiny plný skrytých postaviček a vizuálních hádanek. Malá dřevěná figurka Mumo zažívá na velkých ilustrovaných stranách různá dobrodružství - proletí se do ptačí říše, spadne mezi zkamenělé poklady a ztratí se v černém lese. Schovává se v hromadě cukru, luští s pomocí čtenářů geometrické rébusy nebo pomáhá zapojit bramborovou baterii a nafouknout vzducholoď. Díky tomu, že hádanky mají různé stupně obtížnosti, nabízí kniha společný zážitek pro děti i rodiče.