Sísa Kyselá - Drijverová, Martina, 1951- (Druhé čtení (Albatros), 2019)
Příběh o dětském nepřátelství, pomstě a myši jménem Josef, díky níž se všechno v dobré obrátí.Jenda Placka má velké trápení. Jeho spolužačka Sylva Kyselá je odmalička lepší než on - výborně se učí, vzorně se chová, a vůbec. Jediné, co na ni platí, je oslovení Síso! Když i to je málo, začne Jeník vymýšlet různé strašlivé pomsty... Stačí však jedna malá šedivá myška a Jenda zažije ohromující překvapení!Dobrodružství Sísy Kyselé pobaví všechny začínající čtenáře.Knížka vychází v oblíbené edici Druhé čtení.