Dobrodružství mechanického srdce. - Bunzl, Peter (Svojtka & Co., 2019)
Dobrodružný příběh z viktoriánské Anglie v duchu steampunku. Po zmizení otce se Lily ocitá sama. Její život ohrožují lidé toužící po tajemství, které ukrývá.