Umění prostého života : 100 zenových aktivit pro klidnější život - Masuno, Shunmyō, 1953- (Jota, 2019)
Renomovaný buddhistický mnich Shunmyo Masuno čerpá ze sto let staré moudrosti, aby vám ukázal, jak do moderního života vnést podstatu zen buddhismu.Pomocí jasných, praktických a snadno zvládnutelných lekcí - každý den jedné po dobu 100 dní - se naučíte zhluboka vydechnout a odstranit tak negativní emoce; myslet jasně díky prostému zařízení svého domu; večer si uspořádat boty, abyste si uspořádali i svou mysl; pěstovat květinu a pozorovat, jak roste; méně se zabývat věcmi, které nemůžete ovlivnit; a ještě mnohem víc... Dokonce si najdete i čas nemyslet vůbec na nic.