Krtek a rozdíly - Žáček, Jiří, 1945- (Krtek a jeho svět, 2019)
Leporelo pro nejmenší o oblíbeném Krtečkovi a jeho přátelích, seznamuje děti s nejrůznějšími protiklady. Obrázky jsou doplněny krátkými básničkami a otázkami.