Půlnoční hodina - Read, Benjamin (Fragment, 2019)
Právě odbila půlnoc. Připravte se, skvělé dobrodružství začíná!Emilyini rodiče zmizeli. Dívka brzy přijde na to, že uvízli v podivném nočním světě, ve kterém se čas zastavil o půlnoci a obývají ho příšery a strašidla všeho druhu. A všechny jsou jí v patách. Vyzbrojena jen pořádně proříznutou pusou a oschlým obědem v krabičce se přesto vrhá do hledání pravdy. Co má její rodina společného s Půlnoční hodinou? Dokáže zabránit tomu, aby náš svět ovládla věčná noc? A stihne to dřív, než sní svůj jediný sendvič?