Vyhořet může každý - Honzák, Radkin, 1939- (Vyšehrad, 2019)
"Takový pilný a šikovný, jak se vám to stalo?" Syndrom vyhoření dokazuje, že pracovitost není jen ctnost. Práci na 150 % nikdo neocení. Moderátor Aleš Cibulka, mezzosopranistka Dagmar Pecková a sportovní reprezentantka Olga Šípková otevřeně přiznávají, jak je maximální nasazení přivedlo do pekel. Téma po odborné stránce zpracovali MUDr. Radkin Honzák a publicistka Agáta Pilátová. Poučte se z chyb druhých - pokud chcete hořet, a ne vyhasnout.