Živí mrtví. - Kirkman, Robert (Světové komiksy česky (CREW), 2013)
V minulém díle jsme se dozvěděli, že nikdo není v bezpečí. Ztráty byly šokující a smrt si nevybírala - kosila všechny, kdo jí přišli pod ruku... Rickovi a Carlovi nezbývá než sebrat se, pokračovat a nenechat se zlomit chmurnou vyhlídkou, že své zesnulé přátele a příbuzné mohou kdykoliv následovat. Rick a Carl... zkoušejí žít dál.Deváté pokračování hororového bestselleru, který inspiroval i televizní seriál.