Matěj Poctivý : fantastická lidová veselohra o třech dějstvích - Dvořák, Arnošt, 1881-1933 (Drama, 2023)
Divadelní hra, kterou Arnošt Dvořák napsal společně s filozofem Ladislavem Klímou, je satirická veselohra, politický pamflet na poměry v nově vzniklé republice.