Slepé skvrny: O chudobě, vzdělávání, populismu a dalších výzvách české společnosti - Prokop, Daniel, 1984- (Host, 2020)
Analytik Daniel Prokop v knize Slepé skvrny pohlíží na problémy a výzvy současného Česka i světa. Neřešená chudoba a exekuce, nerovné vzdělávání a omezené životní šance, nárůst populismu a neschopnost na něj reagovat, mýty o veřejném mínění zastiňující realitu - to vše souvisí s klesající důvěrou Čechů v demokracii a s její životaschopností ve stále složitější realitě.