Časopedie : od dinosaurů po umělou inteligenci - Somogyi, Petr (Slovart, 2019)
Prozkoumejte historii světa prostřednictvím časových os - od historie dinosaurů až po vesmírné lety, nástup robotiky a umělou inteligenci. Kniha je doslova nabitá základními fakty i úžasnými detaily z historie planety Země. Základ tvoří přehled událostí světových dějin: vznik a pád velkých říší, nejdůležitější činy panovníků, průběh revolucí...