Kuba & Osvald : skřítek se stěhuje - Dax, Eva, 1976- (Fragment, 2020)
Kuba je skřítčí kluk, má rozježené blonďaté vlasy a měří dvanáct celých dva centimetry. Chce se stát domácím skřítkem a k tomu musí obstát u zkoušky, se kterou mu ale dělá potíže křeček Osvald.