Hněv andělů - Sheldon, Sidney, 1917-2007 (Klokan (Alpress), 2013)
Fascinující hrdinka Jennifer, krásná žena a skvělá právnička, buduje úspěšnou kariéru, potírá mafiánské praktiky, až ji jako nenáviděnou a nesmiřitelnou sokyni mafiánské soukolí pohltí. Jedna vášeň je střídána jinou. Co bude nakonec silnější? Vášnivá láska k muži, pozdějšímu kandidátovi na funkci prezidenta Spojených států amerických? Anebo ničivá původní nenávist k představiteli mafie, proti němuž Jennifer tak úspěšně bojovala?