Hon se smrtí - James, Peter, 1948- (Praha, 2017)
Vrchní superintendent Roy Grace se vrací v  doposud nejnapínavějším a nejambicióznějším románu Petera Jamese.Z moře nedaleko pobřeží Sussexu je vytaženo tělo teenagera, kterému chybí životně důležité orgány. Brzy jsou nalezena další dvě těla mladých lidí... Caitlin, patnáctiletá dívka z Brightonu, zemře, pokud jí nebudou rychle transplantována játra. Její matka nalézá v panice na internetu obchodníka, který jí potřebný orgán dokáže opatřit na černém trhu - ovšem za náležitě vysokou cenu. Důkladné ohledání těl přivede Grace na stopu gangu obchodníků s dětmi, který má své ústředí ve východní Evropě. Tehdy začíná pro detektiva a jeho tým závod s časem. Zoufalou matku totiž nic nezastaví...