V pasti - Malerman, Josh, 1975- (Zelený Kocúr s.r.o., 2016)
TAM VENKU NĚCO JE...Něco děsivého, co člověk nesmí spatřit. Stačí jediný pohled - a podlehneš smrtelnému násilí. Nikdo netuší, co to je ani odkud to přišlo.Pět let poté, co všechno začalo, zbývá už jen hrstka přeživších - včetně Malorie a jejích dvou malých dětí. Malorie žije v opuštěném domě poblíž řeky a už dlouho sní o tom, že uteče někam, kde snad bude s rodinou v bezpečí. Cesta, která ji čeká, je však hrozivá: překonat pětadvacet kilometrů po proudu řeky v malé loďce - poslepu. Stačí jedno špatné rozhodnutí a všichni zemřou. Něco je sleduje. Je to člověk, zvíře nebo stvůra?