Hvězdy a planety : encyklopedický průvodce - Moore, Patrick, 1923-2012 (Slovart, 2008)
Vstupte do fascinujícího světa astronomie. Tento praktický průvodce noční oblohou poskytuje detailní mapy Měsíce i všech souhvězdí spolu s mnohými doporučeními, jak je pozorovat.