Dobrodružství profesora Challengera - Doyle, Arthur Conan, Sir, 1859-1930 (Cpress, 2020)
"Ano, pane, co ještě? Doufal jsem, že jste již pryč!"Svéhlavý profesor G. E. Challenger a jeho novinářský přítel Ted Malone se vrací ve dvou příbězích, které v českém knižním vydání dosud nevyšly! Pavel Pecháček přeložil dva dobrodružné příběhy z pera slavného A. C. Doyla, které vás budou napínat do posledního písmenka. Podaří se profesorovi ambiciózní vědecký experiment směřující do nitra Země? A co má za lubem tajemný vědec Theodore Nemor? Knihu doplňují stylové ilustrace od Miloslava Muškáta.