Ztracená princezna. Zápisky z Rosewoodu 3. - Glynn, Connie (Fragment, 2020)
Ellie, Lottie a James prchají před nebezpečnými Leviatány až na druhý konec světa!Princezna Ellie, její dvojnice Lottie a osobní strážce Jamie se pokoušejí uniknout Leviatánům, kteří jdou po princezně. Ve snaze dostat se od nich co nejdál odjedou na sesterskou pobočku Rosewoodské školy až v dalekém Japonsku. Brzy se ale ukáže, že ani tam nejsou v bezpečí. Jedinou útěchou je zjištění, že i zde existuje tajná skupinka studentů zvaná Banshee, která proti Leviatánům také bojuje. Tajemství, která společně odhalí však vše změní.