Nový velký atlas světa (Universum (Knižní klub), 2008)
Nový velký atlas světa zahrnuje více než 150 stran fyzických map, zpracovaných zkušenými kartografy a geografy, a to v jednotném měřítku, takže lze snadno provádět srovnání mezi jednotlivými světadíly a zeměmi. Rozsáhlý rejstřík umožňuje rychlé a pohodlné vyhledání měst, států i přírodních útvarů. Praktický, moderní atlas nabízí ucelený obrázek o planetě Zemi a je užitečnou pomůckou pro školu i veřejnost.