Nejtemnější část lesa - Black, Holly, 1971- (Knihy Omega, 2016)
V podobě románu Nejtemnější část lesa se Holly Black, autorka mnoha bestsellerů, vrací k okouzlujícím pohádkovým příběhům, díky kterým se na počátku své kariéry proslavila.