Nebezpečná podoba - Brown, Sandra, 1948- (Ikar, 2020)
Tragická letecká havárie znamenala pro Avery novou šanci na vysněný život. Pomocí plastické operace ukradla totožnost jiné ženě, ukradla jí vysněnou práci, ukradla jí manžela. Toho se ale někdo pokouší zabít... Žila život jiné ženy... a milovala jejího muže. Havárie letadla mířícího do Dallasu nebyla pro televizní reportérku Avery Danielsovou pouze osobní tragédií. Byl to zásah osudu, který jí nabídl skvělou možnost profesionálního vzestupu, ale dosadil ji také do role klíčové postavy dramatu nenávistné vášně a smrtelné touhy. Po neštěstí byla kvůli závažným zraněním nucena prodělat plastickou operaci. Díky ní získala podobu oslňující, ale sobecké Carole Rutledgeové, za manžela kandidáta na senátora a jako rodinu mocnou texaskou dynastii. V době, co ležela bezmocně v nemocnici, došla k děsivému zjištění: kdosi plánuje vraždu Tatea Rutledge. Kdosi z okruhu jeho blízkých. Takže aby zachránila muže, kterého miluje, musí přijmout život jiné ženy se všemi nebezpečími a riziky, které to přinese...