Dovolená očima delegátky : pod maskou ráje - Herzánová, Jitka (CPress, 2020)
Román, založený na zkušenostech delegátky cestovní kanceláře, je příběhem o dovolené na řeckém ostrově, ale nikoli z pohledu turistů. Byli jste někdy na dovolené s cestovní kanceláří? Staral se tam o vás delegát? Jaký byl? Ochotný, milý, drzý, k ničemu? Záviděli jste mu, že se může celé léto válet po pláži, a ještě je za to placený? A napadlo Vás někdy, jak celou sezonu letních dovolených vnímá on?Zvu Vás na exkurzi do tří horkých řeckých dní z pohledu delegátky. Knížka k zasmání i k zamyšlení vám zajisté zpříjemní čas nejen na dovolené. Věřím, že většina z vás po jejím přečtení již nikdy nepocítí potřebu zvyšovat hlas na jakéhokoli pracovníka z oblasti služebJako bonus se během četby seznámíte s přibližně padesáti nejčastěji používanými řeckými frázemi.