Pandemie - Kubal, Michal, 1976- (IN, 2020)
Koronavirová krize nemá v moderních dějinách obdoby: Miliardy lidí se ocitly v karanténě, desítky milionů se nakazily, statisíce zemřely. Tohle je příběh pandemie, jak ho ještě nikdo nevyprávěl. Co ovlivňovalo rozhodování o životech milionů lidí? Kdo je muž, který přiměl české úřady k rázné akci? Dvojice zkušených novinářů vás prostřednictvím zdravotníků, pacientů i vrcholných politiků vezme za kulisy událostí, které převrátily Česko i svět vzhůru nohama.