Malá Ema - Barilová, Zuzana (Čtení pro prvňáčky, 2019)
Už jste někdy viděli prasátko, jak trénuje skok do výšky? Paní sousedku, která se smetákem v ruce honí splašeného králíčka? Nebo baletky, které místo piruet skáčou před bílými myškami na parapety? Šestiletá Ema tohle všechno už zažila...