Moje nejoblíbenější jednorázovka - Lauren, Christina (Jota, 2020)
Erotická romance s patřičně drsnou a silnou hrdinkou, která se teprve učí projevit svou křehkost. Žhavé online randění, fake profily, úlety, přešlapy... a zamotaná lovestory.Další román od bestsellerové autorky a odbornice na moderní randění je o seznamkách a podivných lidech, kteří se na nich objevují. Možná se budete smát, a možná se někdy jen hořce pousmějete, protože sakra víte, jaké to je!Millie Morrisová. Profesorka na Kalifornské univerzitě, expertka na sériové vražedkyně. Mistrně odpaluje vtípky a občas bývá dost drsná. A stejně tak jako její čtyři kolegové a zároveň nejlepší kamarádi - je stále single. Když se tedy přiblíží doba tradičního univerzitního večírku, pořádaného každý rok, uzavřou Millie a její přátelé dohodu, že si na seznamce každý najde doprovod. Má to jen jeden malý háček: Millie a Reid Campbell, jeden z členů jejich party, spolu prožijí tu nejúžasnější noc, ale vzájemně se hned nato domluví, že bude lepší, když na to zapomenou. Nechtějí přece ohrozit jejich hezké přátelstí.Online randění není pro slabochy. Zatímco jsou Milliiny přátelé zaplaveni atraktivními protějšky a nabídkami na rande, Milliin účet se hemží podivnými návrhy a taky pár dick pics. Rozhodne se proto pod jménem Catherine vytvořit fiktivní profil. A záhy zjišťuje, že se v nové roli cítí dobře. Vlastně vůbec poprvé se dokáže bavit upřímně, bez sarkasmu. Takže když si začne psát s nic netušícím Reidem, jehož kouzlu už nedokáže dále odolávat, stane tváří tvář největšímu strachu - odložit masku a projevit zranitelnost.