Četnická pátračka versus galerka - Beran, Ladislav, 1945- (Původní česká detektivka, 2021)
Závěrečné volné pokračování trilogie kriminálních případů písecké četnické pátrací stanice. Čtenáři se opět setkají se členy četnické pátračky, kteří budou řešit skutečné případy, které se udály ve 30. letech minulého století na Písecku. Tentokrát se bude jednat i o případy, které měly celorepublikový ohlas a díky nimž se Písek dostal na první stránky tehdejšího tisku.