Božská hra - Tobey, Danny (Fobos, 2021)
Sci-fi thriller, v němž zásadní roli přejímá záhadná umělá inteligence, která ovládne virtuální svět přelomové počítačové hry a tím i lidské konání a osudy teenagerů, kteří propadnou jejímu kouzlu.