Zlaté jablko - Miller, Megan (Computer Press, 2016)
Phoenix vždycky toužila poznat svět za neprostupnými hradbami vesnice. Jednoho dne sebere odvahu porušit všechna známá pravidla a vydá se na výpravu do lesa. Jenže výlet se úplně nepovede a jejího brášku pokouše zombie. Phoenix se tak vydává hledat lék, který by mu mohl pomoci. Podaří se jí najít zlaté jablko, než bude pozdě? Co se stane, až náčelník vesnice zjistí, že se potají vykradla ven a způsobila tak spoustu problémů?