Chci žít bez stresu : jak vnést do svého života klid a necítit se přetížení - Griffey, Harriet (Esence, 2017)
Jste ve stresu? Cítíte se přetížení? Trpíte úzkostí?V dnešní době jsou mnozí z nás téměř nepřetržitě v jednom kole, a proto bývá obtížné najít si chvilku času ke zklidnění. Tato kniha vysvětluje, jak si vytvořit prostor a jak na chvíli vyskočit z každodenního kolotoče povinností a starostí. Naučíte-li se plně prožívat přítomný okamžik a přistupovat k životu s rozmyslem, významně to ovlivní vaše zdraví, vztahy i váš postoj k životu a k práci. Kniha nabízí nové, praktické tipy, které zahrnují spojení mysli a těla, dechová cvičení, jednoduché vizualizační techniky a meditaci. Vysvětluje, jak vnést klid do školního a pracovního prostředí a osobních vztahů, abychom se zbavili stresu, soustředili se a dosáhli lepších výsledků s menším úsilím.