(Ne)pošli to dál - Banga, Radoslav, 1982- (XYZ, 2021)
Radek Banga alias Gipsy působí na české hudební scéně už od třinácti let. Od té doby vydal mnoho úspěšných nahrávek, získal řadu ocenění a vystupoval po celém světě. Kudy vedla jeho trnitá cesta ze zatuchlého žižkovského bytu až na proslulý festival v Glastonbury? Jaká osobní dramata se odehrávají za zavřenými dveřmi domovů? Radek svým nenapodobitelným stylem bude vyprávět o tom, že mít sen je první krok k tomu, abyste si ho mohli splnit.